Onze nieuwe medewerkster Linde Scholten stelt zich voor

linde 3

Hallo, mijn naam is Linde Scholten. Het kan zijn dat we elkaar binnenkort vaker tegen zullen komen, daarom een korte introductie om me aan u voor te stellen. In 2009 studeerde ik af aan de MBRT Groningen en ging ik werken in het Diakonessenhuis Utrecht. Daar werkte ik met plezier op de afdeling Nucleaire geneeskunde. Vanaf 2012 werkte ik daar als Senior Medisch Nucleair Werker. Na 9 jaar werd het tijd voor een geheel nieuwe uitdaging. Per 1 september jl. maakte ik de overstap naar PI-Medical. Als algemeen medewerker zal u mij bij telefonisch contact kunnen treffen, kan het zijn dat ik uw toegezonden pakketje heb ingepakt, zouden we elkaar kunnen treffen op congressen of komen we elkaar tegen in het ziekenhuis tijdens mijn ondersteuning aan de servicemedewerker. In alle gevallen hoop ik op een prettig contact en zal ik mijn uiterste best doen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Tot gauw!

Veranderingen bij de regelgeving voor waarschuwingsstickers

Het ministerie heeft de regelgeving voor signalering bij gebruik van radioactieve straling aangepast, in de regeling 2018 is onder bepaalde omstandigheden een extra sticker nodig indien het dosistempo boven de 10 uSv/uur uit kan komen. Wij hebben ons leveringsprogramma hier op aangepast.

Onder deze link vindt u zowel de paragraaf over signaleringen uit de nieuwe regeling als ook de nieuwe lijst met onze stickers.

Management wisseling bij PI Medical

Per 1 januari 2018 heeft een verandering plaats gevonden in het bestuur van PI Medical.
Twee van onze medewerkers, John Danklof en Peter Liedorp, zijn op die datum toegetreden tot de directie.  

John en Peter nemen vanaf nu gezamenlijk de dagelijkse leiding van het bedrijf voor hun rekening.
Hierbij zal John meer voor kantoor gerelateerde zaken en Peter meer voor commerciƫle zaken verantwoordelijk zijn.

LAP introduceert RW3 fantomen voor de radiotherapie

De firma LAP heeft vorig jaar Euromechanics Medical overgenomen en daarmee zijn deze producten in het LAP cylinder kleveringsprogramma opgenomen. 
De eerste productlijn die daarmee voor ons beschikbaar komt zijn de RW3 waterequivalente fantomen voor kwaliteitscontrole en dosimetrie in de radiotherapie.

LAP levert vanaf nu een tweetal Easy Slab (platen)fantomen voor dosimetriemetingen.

Voor uitgebreidere QA is Easy Cube beschikbaar, naast een basis kubus kunnen hiermee ook hoofd en body fantomen worden samengesteld. 

Voor meer informatie klikt u hier.  
 

Op 25 september is PI Medical verhuisd naar Raamsdonksveer!

Op 25 september is PI Medical verhuisd naar een groter pand in Raamsdonksveer.
Deze verhuizing geeft ons de mogelijkheid onze activiteiten uit te breiden, een groter magazijn stelt PI Medical halfons in staat om disposables en radioactieve bronnen (tijdelijk) op te slaan. Hierdoor is het voor ons bijvoorbeeld nu ook mogelijk om I-125 lokalisatiezaadjes uit voorraad te leveren!
 
Ons huidge adres is:

PI Medical Diagnostic Equipment B.V.
Bliek 14
4941 SG  RAAMSDONKSVEER

tel.       0162 729102
email   info@pi-medical.nl 
 
 

  • 1
  • 2