PI Medical is ISO-9001:2015 gecertificeerd.


Kiwa ISO 9001 logo NL 002Door veranderende regelgeving in Europa (de "CE richtlijn medische hulpmiddelen" wordt in 2020 vervangen door de "CE verordening medische hulpmiddelen") worden in de toekomst hogere eisen gesteld aan het kwaliteitssysteem van distributeurs van medische apparatuur.

Wij zijn er daarom trots op dat ons kwaliteitssysteem sinds december 2018 door de KIWA officieel ISO-9001:2015 gecertificeerd is.

Deze certificering is geldig voor:

  • advisering, verkoop, installatie en onderhoud van medische apparatuur. 

Een kopie van dit certificaat kunt u via deze link downloaden. PI Medical is klaar voor de toekomst!

Onze nieuwe medewerkster Linde Scholten stelt zich voor

linde 3

Hallo, mijn naam is Linde Scholten. Het kan zijn dat we elkaar binnenkort vaker tegen zullen komen, daarom een korte introductie om me aan u voor te stellen. In 2009 studeerde ik af aan de MBRT Groningen en ging ik werken in het Diakonessenhuis Utrecht. Daar werkte ik met plezier op de afdeling Nucleaire geneeskunde. Vanaf 2012 werkte ik daar als Senior Medisch Nucleair Werker. Na 9 jaar werd het tijd voor een geheel nieuwe uitdaging. Per 1 september jl. maakte ik de overstap naar PI-Medical. Als algemeen medewerker zal u mij bij telefonisch contact kunnen treffen, kan het zijn dat ik uw toegezonden pakketje heb ingepakt, zouden we elkaar kunnen treffen op congressen of komen we elkaar tegen in het ziekenhuis tijdens mijn ondersteuning aan de servicemedewerker. In alle gevallen hoop ik op een prettig contact en zal ik mijn uiterste best doen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Tot gauw!

Veranderingen bij de regelgeving voor waarschuwingsstickers

Het ministerie heeft de regelgeving voor signalering bij gebruik van radioactieve straling aangepast, in de regeling 2018 is onder bepaalde omstandigheden een extra sticker nodig indien het dosistempo boven de 10 uSv/uur uit kan komen. Wij hebben ons leveringsprogramma hier op aangepast.

Onder deze link vindt u zowel de paragraaf over signaleringen uit de nieuwe regeling als ook de nieuwe lijst met onze stickers.

Management wisseling bij PI Medical

Per 1 januari 2018 heeft een verandering plaats gevonden in het bestuur van PI Medical.
Twee van onze medewerkers, John Danklof en Peter Liedorp, zijn op die datum toegetreden tot de directie.  

John en Peter nemen vanaf nu gezamenlijk de dagelijkse leiding van het bedrijf voor hun rekening.
Hierbij zal John meer voor kantoor gerelateerde zaken en Peter meer voor commerciƫle zaken verantwoordelijk zijn.