Over ons

PI Medical Diagnostic Equipment B.V. is vanaf 1 januari 1995 actief op de Nederlandse markt en heeft zich vanaf het eerste moment gericht op de afdelingen radiotherapie, nucleaire geneeskunde en radiologie in de ziekenhuizen. In deze markt, die continu sterk in beweging is, heeft onze firma zich een plaats weten te verwerven met de verkoop en het onderhoud van apparatuur van een aantal internationaal zeer gerenommeerde producenten. 

PI Medical is daarnaast sterk betrokken geweest bij de ontwikkeling van apparatuur voor de sentinel node (of de schildwachtklier) procedure en heeft in Nederland met de Europrobe© een leidende rol in deze markt verworven. Door deze ontwikkeling is ook de betrokkenheid bij de operatieafdelingen ontstaan.

Vanuit ons ruime kantoorpand in Raamsdonksveer werken wij met een team van specialisten om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Vanuit dit pand regelen wij de verkoop, de installatie en het onderhoud van de apparatuur. Sinds 2018 is PI Medical ISO-9001:2015 gecertificeerd voor advisering, verkoop, installatie en onderhoud van medische apparatuur. 

Ons streven is u in de toekomst nog beter van advies te kunnen dienen. Wij hopen dat deze website er aan kan bijdragen onze informatie bij u onder de aandacht te brengen. Uiteraard zullen wij daarnaast alles in het werk stellen om ook de persoonlijke contacten in stand te houden en uit te breiden.