Mike Scholten versterkt het team van PI Medical.

Geschreven op 23 augustus 2019

PI Medical krijgt per 1 september een nieuwe medewerker, zijn naam is Mike Scholten.

Mike heeft in 2009 zijn MBRT opleiding afgerond in Haarlem. Direct daarna is hij als MBB’er gaan werken in het UMC Utrecht. De eerste twee jaar op de radiologie met angiografie als specialisme. Daarna is hij op de Nucleaire Geneeskunde terecht gekomen. Daar heeft hij zo’n beetje alle werkzaamheden uitgevoerd, zoals camerawerk, hotlab en ook ondersteunend in de stagebegeleiding.

De afgelopen drie jaar kwam daar een extra specialisme als Senior Beelbewerkingslaborant bij. Mike was hierbij vooral verantwoordelijk voor het maken dan 3D-beelden van complexe botbreuken en het in beeld brengen van calcificaties van hartvaten, leverfunctiebepalingen en het aantonen van epileptische foci in het brein.


Na 10 jaar UMC Utrecht gaat Mike beginnen aan een nieuwe uitdaging bij PI Medical. Mike zal ondersteuning gaan geven aan de service en onderhoud/installatie van apparatuur. Daarnaast zal Mike ondersteuning gaan geven aan de afdeling Marketing en mogelijke optimalisatie voor verschillende bedrijfsprocessen.